КМДА Київська міська державна адміністрація


15 березня 2019

В Солом'янському районі провели позапланову інспекцію роботи ярмарку: висновок незадовільний

В Солом'янському районі провели позапланову інспекцію роботи ярмарку: висновок незадовільний

Сьогодні, 15 березня, за дорученням голови Солом’янського району Ігоря Довбаня відбулась перевірка якості проведенння продуктового ярмарку по вулиці Козицького. Позапланову інспекцію провела заступник голови району Олена Горпинченко спільно з фахівцями КП “Київська спадщина”, яке є організатором цих заходів.

У ході перевірки керівництво районної адміністрації виявило численні порушення правил торгівлі продуктами. Так, деякі підприємці здійснювали продаж товарів без лабораторної перевірки та дозвільних документів. Крім того, не всі суб’єкти господарювання дотримались норм облаштування робочого місця згідно правил. У зв'язку з цим представникам ТОВ «Свіжі сільськогосподарські продукти», яке відповідає за проведення в районі ярмарків, зробили зауваження щодо незадовільного виконання покладених на них обов’язків.

Також керівництво адміністрації зобов’язало продавців забрати з полиць не перевірений товар, аби не допустити виникнення осередків стихійної торгівлі і загрози здоров'ю людей. Насамкінець усім учасникам торгівлі видали пам'ятки з правилами проведення ярмарків, яких суб'єкти господарювання мають дотримуватись беззаперечно. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.