КМДА Київська міська державна адміністрація


16 березня 2019

В Солом’янському районі відбувся урочистий захід з нагоди Дня комунальників

В Солом’янському районі відбувся урочистий захід з нагоди Дня комунальників

Напередодні святкування професійного Дня комунальників, який традиційно відзначається в Україні кожної третьої неділі березня, в Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району відбувся урочистий захід. Зі словами подяки та привітаннями до сотні працівників житлово-комунальних господарств і побутового обслуговування населення, які забезпечують життєдіяльність нашої Солом’янки, звернулись народний депутат Дмитро Андрієвський, голова району Ігор Довбань, заступник голови КМДА В’ячеслав Непоп та депутат Київради Максим Конобас. 

“Ми порахували, у нас працює в цій сфері майже 1,6 тис. людей. Це люди, які щодня живуть ідеєю дарувати тепло. Люди, які невтомно працюють, щоб створити для кожного з нас комфорт, затишок і красу. І я дякую вам за це, тому що ви справді добрі чарівники”, -  сказав керівник РДА.

Святкове дійство, присвячене працівникам комунальних служб, продовжилось церемонією нагородження. Найкращих у своїй сфері особисто привітав Ігор Довбань, вручивши їм почесні грамоти з цінним подарунком. А від народного депутата Дмитра Андрієвського працівники ЖКГ також отримали матеріальні заохочення. 

Після офіційної частини на учасників заходу чекала концертна програма з піснями, танцями та веселим спектаклем. Зокрема свою творчість усім присутнім подарував Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.