Головна  →  Новини  →  21 березня 2019

Запрошуємо всіх жителів Солом’янки приєднатись до весняної толоки в парку “Відрадний”

Запрошуємо всіх жителів Солом’янки приєднатись до весняної толоки в парку “Відрадний”

Цієї суботи, 23 березня, у Солом’янському районі на території парку “Відрадний” відбудеться весняна толока, до якої запрошуємо приєднатися усіх охочих.

Інвентар для прибирання, зокрема рукавички, граблі та мітли, надасть комунальне підприємство з озеленення в районі. Під час командної роботи з наведення ладу в парку лунатиме весела музика, а солом’янців, які не полінувались вийти на толоку у вихідний день, пригощатимуть запашним чаєм.

Попри очікувані 250 учасників, сподіваємось, що до команди районної адміністрації на чолі з головою Ігорем Довбанем, КО “Київзеленбуд” з в.о. гендиректора Наталією  Бєлоусовою та спеціалістів КП з утримання зелених насаджень приєднається набагато більше людей. Адже досвід минулого тижня, коли на першу весняну толоку завітало більше 600 людей, довів, що разом можна прибрати не лише один з найбільших парків Солом’янки, але й гори зрушити.

Також під час толоки в.о. гендиректора КО “Київзеленбуд” Наталія Бєлоусова розповість мешканцям району усі деталі запланованого благоустрою озера та прилеглої до нього території.

Де зустрічаємось: збір біля центрального входу з вулиці Героїв Севастополя. З деталями запланованих робіт в парку можете ознайомитись нижче;

Коли: 23 березня, 10:00.

Контактна особа для ЗМІ: Юлія Лихенко, тел.: 097-36-240-20.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена