Головна  →  Новини  →  23 березня 2019

В Солом'янському районі перевірили роботу продуктового ярмарку, який організовує комунальне підприємство ”Київська спадщина”

В Солом'янському районі перевірили роботу продуктового ярмарку, який організовує комунальне підприємство ”Київська спадщина”

В Солом'янському районі перевірили роботу продуктового ярмарку, яке організовує комунальне підприємство ”Київська спадщина”  

Сьогодні, 23 березня, голова Солом'янського району Ігор Довбань особисто проінспектував якість проведення ярмарку на вул. Героїв Севастополя. Разом з ним перевірку влаштували заступник голови Олена Горпинченко, заступник директора КП «Київська спадщина» Сергій Мельничук, яке організовує ярмаркові заходи, та начальник відділу торгівлі райадміністрації Ірина Ткач.

“Продуктові ярмарки сьогодні користуються великою популярністю, про що свідчить кількість покупців та постійні черги за товарами. Тому район, Департамент промисловості та розвитку підприємництва і КП “Київська спадщина” мають докласти всіх зусиль, щоб якість проведення ярмарків була на рівні, коли задоволені і покупці, і підприємці, і жителі прилеглих будинків”, - підкреслив Ігор Довбань.

У зв’язку з цим керівник РДА наголосив на необхідності створення єдиних вимог щодо організації ярмаркових заходів: “Це дозволить усім сторонам бачити, як виконуються ці правила”.

Крім того, керівництво району зобов’язало КП “Київська спадщина” посилити контроль за роботою підприємців, підвищити якість надання сервісу, зокрема встановити сміттєві баки, а також створити культурну програму для людей, які знаходяться на зазначеній локації.  

Під час перевірки Ігор Довбань також поспілкувався з покупцями, зазначивши, що подібні рейди проводитимуться постійно, адже тільки у такому разі організатори і суб’єкти господарювання будуть під контролем, а жителі району матимуть гарантії щодо якості продуктів і сервісу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена