Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

У квітні більше 100 маленьких солом’янців зможуть поїхати на санаторно-курортне лікування

У квітні більше 100 маленьких солом’янців зможуть поїхати на санаторно-курортне лікування

Щомісяця маленькі жителі Солом’янського району, які мають проблеми зі здоров’ям і потребують лікування, отримують путівки в санаторії Київської області та загалом України. Квітень не став винятком. В майбутньому місяці 105 дітей Солом’янки поїдуть лікуватись до Одеси, Бердянська, Трускавця, Яремче, смт. Ворзель та інших міст.

Відповідне лікування для дітей організовує Територіальне медичне об’єднання “Санаторного лікування”, яке щомісячно надає комунальним некомерційним підприємствам “Центр первинної медико-санітарної допомоги №1” (просп. Комарова, 3) та “Центр первинної медико-санітарної допомоги №2” (вул. Солом’янська, 17) 100 путівок. Так, путівки в місцеві санаторії складають – 80%,  в санаторії, які підпорядковані Міністерству охорони здоров’я України  – 20%. При цьому в 2018 році на лікуванні в санаторіях побувало більше 1,1 тис. дітей, які проживають на Солом’янці.

Зазначимо, що розподіл по профілю захворювання проводиться відповідно до кількості дітей, що перебувають на  диспансерному обліку. З метою отримання путівки для санаторно-курортного лікування дитини батькам необхідно звернутися до лікаря-спеціаліста, на обліку у якого перебуває дитина, або до лікаря-педіатра, з яким укладена декларація на медичне обслуговування. 

З деталями щодо санаторно-курортних закладів у розрізі медичних профілів можна ознайомитись за посиланням

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена