КМДА Київська міська державна адміністрація


12 квітня 2019

Вітання голови Солом’янського району з нагоди відзначення Дня працівників ракетно-космічної галузі України

Вітання голови Солом’янського району з нагоди відзначення Дня працівників ракетно-космічної галузі України

Щороку, 12 квітня, в Україні відзначається День працівників ракетно-космічної галузі. Це свято є особливим для нашого народу, адже протягом багатьох років Україна займає високе місце у клубі космічних держав світу.

Солом’янський район також має в своєму арсеналі надзвичайно великий інтелектуальний і технічний потенціал. Адже в нашому районі діє одразу дев’ять промислових підприємств, де успішно виготовляють продукцію для ракетно-космічної галузі і впроваджують технології, які формують імідж України на світовій арені. Серед них ДП “Завод 410 ЦА”, ДП ВО “Київприлад” чи ВАТ “Меридіан” ім. С.П.Корольова. Варто також згадати КПІ ім. І. Сікорського, Національний авіаційний університет і Національний університет оборони України ім. І. Черняховського, де щороку готують висококваліфікованих фахівців цього напрямку. 

Тож від імені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та мешканців вітаю працівників ракетно-космічної галузі України з професійним святом! Бажаю всім науковцям, конструкторам, інженерам і робітникам, які присвятили своє життя цій праці, міцного здоров’я та невичерпної енергії, вдалих злетів і, звісно ж, перемог.

 

З повагою

голова        Ігор Довбань



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.