Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

До Дня довкілля на Солом’янці висадили молоді дерева

До Дня довкілля на Солом’янці висадили молоді дерева

Відтепер центральна алея скверу на Повітрофлотському проспекті, 41 милуватиме око мешканців не тільки тюльпанами, але й молодими деревами - символами життя, відновлення та сили.

Так, напередодні Дня довкілля голова Солом’янського району Ігор Довбань разом з працівниками райдержадміністрації, бійцями АТО, Громадською Радою при Солом’янській РДА та активною молоддю висадили 15 молодих в’язів.

Надалі ж центральну алею скверу, де завдяки спільним зусиллям з’явились в‘язи плакучої форми, доповнять декоративними кущами та квітковими культурами.

Також нагадаємо, що завтра, 20 квітня усі охочі можуть допомогти природі, долучившись до толок у різних куточках району. Екологічні акції з нагоди Дня довкілля відбудуться у парку “Супутник” (вул. Уманська, 33), у парку біля кінотеатру “Тампере” (вул. Героїв Севастополя, 42), на розі вулиць Маміна-Сибіряка та Залізнична, на Совських ставках (ріг вул. В. Брожка і просп. В. Лобановського), на Совському кладовищі (вул. Колоскова, біля озера) та у Ландшафтному парку (схили збоку Київської міської клінічної лікарні, 4).

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена