КМДА Київська міська державна адміністрація


21 квітня 2019

Солом’янський і Голосіївський райони об’єднались заради чистого довкілля

Солом’янський і Голосіївський райони об’єднались заради чистого довкілля

З нагоди Всеукраїнського дня довкілля, який традиційно відзначають 20 квітня, в Солом’янському районі пройшло одночасно шість весняних толок. Загалом майже тисяча людей сьогодні прибирали сміття та опале листя у парку біля кінотеатру “Тампере”, у парку “Супутник”, Ландшафтному парку, на розі вулиць Маміна-Сибіряка і Залізничної, вулиці Колоскова та на Совських ставках.

Цікаво, що Совські ставки на розі вулиць В.Брожка та В.Лобановського очищали від стихійного сміття жителі одразу двох районів - Солом’янського та Голосіївського. А все тому, що його територія знаходиться на межі між цими історичними місцевостями. Так, спільними зусиллями працівників Солом’янської райдержадміністрації на чолі з головою Ігорем Довбанем, представників Громадської ради при РДА, комунальних підприємств та жителів прилеглих будинків було прибрано 1,5 га території. 

Крім того, приєднались до екотолоки і спеціалісти житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янки, які прибрали безгосподарські території на різних вулицях і вивезли понад 240 куб.м. листя та сміття. 

“Найкраще об‘єднує людей спільна справа. І сьогоднішні толоки, які не тільки покращують навколишнє середовище, але й сприяють командному духу - лише яскравий доказ цього”, - зазначив очільник району, подякувавши усім мешканцям, які знайшли час зробити одну велику гарну справу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.