КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

У бібліотеці імені Достоєвського у Всесвітній день книги та авторського права відбулась зустріч поціновувачів книжок

У бібліотеці імені Достоєвського у Всесвітній день книги та авторського права відбулась зустріч поціновувачів книжок

23 квітня, з нагоди відзначення Всесвітнього дня книги та авторського права в Центральній районній бібліотеці ім. Ф. Достоєвського пройшла літературна зустріч. До заходу, на якому обговорювали сучасні українські книги, долучились письменники, працівники бібліотечних закладів Солом’янки і навіть фахівці у галузі права. 

Приєднались до зустрічі і працівники Солом’янської адміністрації на чолі з заступником голови району Оленою Горпинченко. За її словами, незважаючи на те, що цьогоріч титул всесвітньої столиці книги отримало місто Шарджа (Об’єднані Арабські Емірати), наступний рік має бути обов’язково за Києвом. 

“Кажуть, в інтернеті сьогодні можна знайти абсолютно все і дуже швидко. Та я переконана, з книгою його не зрівняти. Коли ти її розгортаєш, відчуваєш запах - це і є справжнє вікно у простір і час, яке повинно бути і у наших дітей. Тому від імені голови Солом’янського району Ігоря Довбаня хочу привітати усіх присутніх і просто поціновувачів книжок з цим святом”, - зазначила Олена Горпинченко. 

Водночас студентам Національного авіаційного університету, які вивчають авторське право і виявили бажання взяти участь у літературному заході, керівництво району побажало на відмінно здати екзамени. 

Також з нагоди свята учасникам провели екскурсію бібліотекою, де окрім цінних книжок показали дитячу кімнату, сучасний інтернет-центр та навіть виставку творчих поробок.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.