Головна  →  Новини  →  21 червня 2019

Щоденні клопоти комунальних служб Солом'янського району

Щоденні клопоти комунальних служб Солом'янського району

Комунальні служби Солом’янського району продовжують покращувати благоустрій балансових територій задля комфорту місцевих мешканців. Так, працівники КП ШЕУ району щоденно прибирають вулиці, виконують поточні ремонти на дорогах, оновлюють дорожнє огородження, чистять зливоприймачі та рятують асфальтне покриття від спеки.

Роблять прибудинкові території, під’їзди і місця загального користування кращими також спеціалісти з комплексного прибирання КП “Керуюча Компанія Солом’янського району м. Києва”. Зокрема, комунальники виконали ремонт водостічних труб житлового будинку, пофарбували елементи дитячого майданчику у дворі та виконали покос трави.

Колектив КП УЗН району провів роботи з очищення доріжок у парку, провів санітарну обрізку дерев у сквері, виконав поточний ремонт дитячого майданчику у сквері на вул. Мацієвича та висадив живу огорожу в сквері на вул. Волгоградській, 31-33.

Дякуємо їм за працю!

Також Солом’янська адміністрація звертається до керівників підприємств, організацій, установ соціальної сфери та бізнесу здійснювати заходи з прибирання прилеглих територій.

Дбаймо про чистоту в районі разом!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена