Головна  →  Новини  →  12 липня 2019

Солом’янський район озеленили майже двома тисячами молодих дерев

Солом’янський район озеленили майже двома тисячами молодих дерев

Щоб Солом’янський район став ще гарнішим, а повітря краще очищалось від забруднень, місцеві озеленювальники з початку року висадили понад 1,8 тис. молодих дерев. А це 162 % від запланованої річної кількості. 

Для висадки працівники КП УЗН Солом’янського району використовували тополю чорну “Італіка”, сосну звичайну та гімалайську, березу бородавчату, псевдотсугу Мензіса, липу європейську, сакуру, клен Фрімана, в’яз плакучий та ін. 

Завдяки силам районних зеленбудівців на Солом’янці також з’явилось понад 1,1 тис. листяних та хвойних кущів і мільйон квітів на території парків, скверів та на вулицях. При цьому ще мільйон квітів планується висадити у другому півріччі. 

На жаль, не пройшли ці півроку без випадків вандалізму: викрадено 26 дерев, 4 урни, 1 паркова лава, ще 2 дерева і 2 лави були пошкоджені. Неодноразово вандали також псували тентове покриття сцени у парку “Відрадний” та розбивали плафони на стовпах освітлення. Як наслідок, комунальному підприємству завдано збитків на суму 84 тис. грн. І це без врахувань витрат на відновлення елементів.  

Тому просимо не бути байдужими, і якщо Ви стали свідком факту викрадення зелених насаджень чи псування елементів благоустрою, одразу викликайте поліцію за номером 102!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена