Головна  →  Новини  →  12 липня 2019

Дільниці в Солом’янському районі готують до позачергових парламентських виборів

Дільниці в Солом’янському районі готують до позачергових парламентських виборів

Сьогодні, 12 липня в Солом’янській адміністрації відбулась нарада щодо підготовки та проведення в районі позачергових виборів до Верховної Ради-2019. Під головуванням керівника апарату РДА Олександра Короля та його заступника,  порушено питання якісного та своєчасного матеріально-технічного забезпечення під час парламентських виборів.

Йдеться, насамперед, про забезпечення приміщень виборчих дільниць засобами пожежогасіння, протипожежним водопостачанням та необхідним електрообладнанням.  

У ході зустрічі учасники, серед яких структурні підрозділи адміністрації, відповідальні від РДА за матеріально-технічне забезпечення виборчих комісій та балансоутримувачі відповідних приміщень, прозвітували про стан підготовки та завдання, які ще потребують вирішення. За результатами наради відповідальним від адміністрації дано завдання налагодити комунікацію та проконтролювати стовідсоткове матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць. 

 
Довідково 
До 15 липня 2019 року виборці мають можливість подавати заяву про тимчасову зміну місця голосування щодо включення до Державного реєстру виборців, зміни виборчої адреси, зміни ідентифікаційних персональних даних шляхом звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м.Київ, просп. Повітрофлотський, 41, кімн. 324, 326 (3 поверх).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена