Головна  →  Новини  →  29 липня 2019

РДА тримає на контролі стан прибирання території навколо Київського вокзалу

РДА тримає на контролі стан прибирання території навколо Київського вокзалу

Сьогодні, 29 липня виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський перевірив санітарний стан та благоустрій території біля головних залізничних воріт Києва.

На виїзній нараді також були присутні представники ПАТ “Укрзалізниця”, поліції Солом’янського управління, КП ШЕУ та КП УЗН району, а також працівники структурних підрозділів РДА.

Комунальники району відзвітували, що прибирання території біля вокзалу відбувається у постійному режимі. Зі свого боку КП “Київблагоустрій”, яке є балансоутримувачем території, повідомило, що незабаром розпочнеться капітальний ремонт підземного переходу навпроти вокзалу “Південний”. Роботи з оновлення переходу планується виконати протягом чотирьох місяців.

Водночас учасники обговорили питання перебування у сквері навпроти вокзалу “Південний” осіб без постійного місця проживання. Зазначається, що група людей залишають по собі купи сміття та заважають прибиранню. 

У зв’язку з цим в.о. голови РДА доручив комунальним службам посилити координацію з правоохоронцями задля якісного утримання території. Також інспекторам відділу благоустрою РДА поставлено завдання щоденно фіксувати санітарний стан навколо вокзалу та процес прибирання. 

“Ми щотижня будемо тут збиратись, разом контролюватимемо ситуацію. Тільки комунікація та систематична робота в цьому напрямку дозволять киянам та гостям столиці побачити результат”, - підсумував Володимир Бялковський.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена