Головна  →  Новини  →  29 липня 2019

На Шулявському шляхопроводі встановили другий прогін, роботи йдуть за графіком

На Шулявському шляхопроводі встановили другий прогін, роботи йдуть за графіком

Роботи зі зведення нового Шулявського шляхопроводу тривають за графіком. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook і опублікував відео, де показав, як відбувається будівництво нового мосту.

«Друзі! Роботи зі зведення нового Шулявського шляхопроводу тривають за графіком. Цими вихідними встановили другий прогін майбутнього мосту. Спеціальною найсучаснішою технікою, яка вперше працює в Україні, перевозили і встановлювали вже зібрані конструкції. Місто контролює роботи. Та хочу ще раз наголосити: у нас є головний виклик, який столиця самотужки не вирішить, – питання зі знесенням 5-го цеху заводу «Більшовик». Яке, я переконаний, затягується навмисне», – додав він.

Так, за словами міського голови, завод не належить місту і самостійно знести один з його цехів міська влада не має права. А більше року спільних нарад і численних звернень до уряду та фонду Держмайна не вирішують цієї проблеми.

«Складається враження, що для фонду Держмайна ринок секонд-хенду, який знаходиться в цеху, більш важливий, ніж повноцінна, вчасно збудована розв'язка.  Або справа в іншому – в приватизації «під шумок» всього заводу, «паровозом» якої намагаються зробити місто», – наголосив мер.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена