КМДА Київська міська державна адміністрація


15 серпня 2019

Солом’янський район посилив співпрацю з Муніципальною вартою

Солом’янський район посилив співпрацю з Муніципальною вартою

Солом’янська РДА і “Муніципальна Варта” об’єднали зусилля для збереження майна громади району. Про це заявив виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Володимир Бялковський під час робочої зустрічі з керівником районного підрозділу громадського формування "Муніципальна Варта" Олексієм Синюковим. 


У нараді також взяли участь заступник голови РДА, директор КП Керуюча компанія, представники громадського формування, адміністрації та житлово-експлуатаційних дільниць. Насамперед учасники обговорили важливість охорони комунального майна району та недопущення проявів вандалізму і крадіжок. Зокрема, розграбування ліфтового обладнання, що спричиняє зупинку ліфтів у житлових будинках. Також порушили питання боротьби з незаконною торгівлею та необхідності проведення систематичних рейдів на таких локаціях.  

“В досить непростий для країни час наше завдання, на районному рівні, шукати усі можливі шляхи для забезпечення громадського порядку і збереження комунальної власності в Солом’янському районі. І саме співпраця з “Муніципальною Вартою” є реальним кроком для підтримки публічної безпеки і порядку”, - сказав в.о. голови РДА.

Керівник “Муніципальної Варти” зазначив, що до формування можуть приєднуватись усі мешканці, які прагнуть зберігати порядок у своєму районі, на своїй вулиці та у будинку. 

Після обговорення планів подальшої співпраці та рукостискання представникам формування запропонували робочі кімнати, де в майбутньому може розміститись їх штаб.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.