Головна  →  Новини  →  17 вересня 2019

Цього тижня відбудеться перше засідання Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА

Цього тижня відбудеться перше засідання Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА

Для подальшого відкритого діалогу з медіаспільнотою, налагодження з нею ефективної співпраці Солом’янський район підтримав ініціативу Офісу президента та створив Раду з питань свободи слова на місцевому рівні.

18 вересня у будівлі Солом’янської районної держадміністрації відбудеться перше засідання Ради. Під час заходу відбудеться знайомство, обговорення організаційних питань і формування плану роботи. Зокрема, члени оргкомітету Ради з питань свободи слова розглянуть питання щодо можливості створення в адмінбудівлі району “open space” – простору для реалізації представниками ЗМІ права на професійну діяльність. 

До складу Ради наразі вже увійшли ряд журналістів, громадських діячів, правозахисників та представників Громадської ради при райдержадміністрації. Серед них і керівники ВГО “Журналісти проти корупції” та Національної Спілки Незалежних Журналістів України, які напередодні звернулись до в.о. голови РДА Володимира Бялковського з проханням ініціювати створення Ради з питань свободи слова, але вже на районному рівні.

Детально ознайомитись з членами оргкомітету Ради та положенням можливо за посиланням

http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp716_2019.pdf

Де: Солом’янська РДА (просп. Повітрофлотський, 41), каб. 409;

Коли: 18 вересня, 15:00.

Рада з питань свободи слова - це консультативно-дорадчий орган при Солом’янській районній в місті Києві державної адміністрації, яка забезпечуватиме захист професійної діяльності журналістів та свободи слова.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена