Головна  →  Новини  →  18 вересня 2019

Солом’янський район продовжує бути в лідерах

Солом’янський район продовжує бути в лідерах

Солом’янський район продовжує зберігати лідерські позиції за якістю роботи столичних районних адміністрацій. Відповідний щомісячний рейтинг склав Департамент економіки та інвестицій КМДА.

За результатами діяльності у січні-серпні 2019 року Солом’янська РДА посіла 2-3 місце серед десяти столичних районів. Таким чином, розділивши високі сходинки з Оболонським районом.

Як і раніше, роботу адміністрацій оцінювали за різними показниками: рівень освоєння капітальних видатків, створення ОСББ; загальна кількість і якість надання адміністративних послуг; якість організації ярмарків; відсутність заборгованості з виплати зарплати серед комунальних підприємств; питання забезпечення благоустрою міста тощо.

Нагадаємо, за підсумками першого півріччя 2019-го Солом’янська держадміністрація посіла 2 місце в оцінці діяльності столичних РДА.

Дякуємо великому колективу адміністрації, комунальним підприємствам і, головне, мешканцям, які бажають для Солом’янського району найкращого і разом з нами працюють на спільний результат.

Як працювали районні в місті Києві державні адміністрації в січні-серпні 2019 році 

Голосіївська - 7-8 місце;
Дарницька - 10;
Деснянська - 6;
Дніпровська - 7-8;
Оболонська - 2-3;
Печерська - 4;
Подільська - 5;
Святошинська - 9;
Солом’янська - 2-3;
Шевченківська - 1.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена