Головна  →  Новини  →  20 вересня 2019

Реалізовано проект «SolomaFest-2019» - музичний, культурно – масовий open air захід для мешканців Солом’янського району

Реалізовано проект «SolomaFest-2019» - музичний, культурно – масовий open air захід для мешканців Солом’янського району

Вже другий рік поспіль, в рамках Громадського бюджету у Солом’янському районі реалізовано проект «SolomaFest-2019» - музичний, культурно – масовий open air захід для мешканців Солом’янського району.

Цього року захід тривав два дні, і у перший день, 14 вересня відбувся форум “Local Development Forum” присвячений питанням що стосуються громадських проектів, ініціатив, інструменту розвитку громад, напрацювання пропозицій до концепції розвитку Солом’янського району та міста Києва.

На заходів народні депутати, громадські діячі, підприємці, представники органів державної влади та  мешканці району обговорювали питання, заявлені у форумі, та разом шукали шляхи їх вирішення. 

 Наприкінці заходу, при обговоренні питання щодо розвитку Солом’янського району, в.о. голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський та народний депутат Роман Грищук визначили найважливіші пріоритети для району, одним з яких є створення відкритого простору для всіх ініціатив у будівлі районної адміністрації.

15 вересня на стадіоні Національного авіаційного університету, пройшов музичний фестиваль, який охопив такі напрямки як: хіп-хоп, етно-рок, електронна танцювальна музика (EDM). 

Це були виступи таких колективів, як  NAU DJ, Wacky J, D.Marsh,Lady Shelly,Selecta, Karna, Kaef and friends,Pavlik Overdrive, Alyona Alyona,Probas & Hardy,Giga 1.

Також фестиваль супроводжувався різноманітними заходами для сімейного відпочинку: проводились різноманітні майстер-класи, працювали спортивні зони (скалодром,батути), фотозони та фудкорти.

Захід відвідали близько 20 тисяч гостей.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена