Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2019

Запрошуємо на відкриття фестивалю мистецтв на Солом'янці

Запрошуємо на відкриття фестивалю мистецтв на Солом'янці

Вітаємо усіх з Міжнародним  днем музики, який  був заснований за ініціативою Міжнародної музичної ради  при ЮНЕСКО і щорічно відзначається у всьому світі 1 жовтня.

У цей день віддають шану музиці  проводячи  концерти, творчі зустрічі з композиторами, виконавцями, музикознавцями, виставки музичних інструментів, творів мистецтва та багато інш. Адже музика відіграє величезну роль у житті людини – вона на кожний душевний стан людини знайде правильну ноту і підтримає у любій ситуації.

І сьогодні  чудова нагода привітати викладачів музики, які  своє вміння, досвід і любов до музики передають молоді.

Зокрема вітаємо усіх вчителів музики, які працюють у закладах Солом’янського району, зичимо наснаги, здійснення творчих задумів,талановитих учнів, достатку і всіх життєвих благ!

І з нагоди відзначення Дня музики у Солом’янському районі запрошуємо усіх мешканців району та міста Києва, які є шанувальниками музики на урочисте відкриття 4 сезону Фестивалю мистецтв «Творчі зустрічі на Солом'янці», який пройде 03 жовтня 2019 року о 16.00 у  Київській дитячій школі мистецтв №1 (вул. Генерала Тупікова,29)

Фестиваль триватиме протягом 2019-2020 навчального року. Ви зможете відвідати низку цікавих та пізнавальних мистецьких заходів, а зорієнтуватись та вибрати захід до вподоби, вам допоможе календар Фестивалю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена