КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2019

Солом’янка святкує Дня вчителя

Солом’янка святкує Дня вчителя

Щорічно в першу неділю жовтня Україна святкує День вчителя – професійне свято працівників освіти. Традиційно, напередодні свята Солом’янка привітала  педагогічні колективи району – директорів шкіл та садочків, завучів, вчителів, вихователів, методистів, а також всіх тих, хто присвятив своє життя та віддав серце найблагороднішій професії педагога.

Велику освітянську родину привітала заступник голови РДА Олена Горпинченко. «Кожен з нас все життя пам’ятає своїх перших вчителів, які відкрили дороги до знань, нових вершин і мрій. Щира подяка вам за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру в кожного учня, в кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку, знання.»

З нагоди свята від Солом’янської РДА педагогічним колективам району вручено Листи вдячності.

Також за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді відзначено грамотами та подяками Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської Ради (Київської міської державної адміністрації) найкращих педагогів району.

З нагоди свята відбувся концерт, на якому вихованці Центру дитячої та юнацької творчості вітали освітян віршами, піснями та танцями.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.