Головна  →  Новини  →  13 листопада 2019

У дитячому садочку №677 встановлюють нові енергоощадні вікна

У дитячому садочку №677 встановлюють нові енергоощадні вікна

Для покращення температурного режиму у приміщеннях дитячого садочку №677, що на вул. Виборзька, 21А, розпочали встановлення енергоощадних вікон. Десять старих віконних блоків, що залишились у будівлі, будуть замінені до кінця наступного тижня.

Також у дитсадку планується встановити нові радіатори для ще затишніших та комфортніших умов для вихованців.

Нагадаємо, місяць тому під час презентації Громадського звіту Солом’янською РДА батьки звернулись до керівництва району з проханням допомогти вирішити проблему з температурним режимом у дитсадку. В.о. голови райдержадміністрації Володимир Бялковський за участю заступника та в.о. начальника управління освіти району навідались до закладу, спільно з батьками обговоривши оперативний план заходів.   

Тоді ж Володимир Бялковський зазначив про необхідність проведення термосанації будівлі – комплекс заходів, покликаних покращити енергоефективні показники. Як результат – Солом’янською РДА направлено лист до Департаменту освіти і науки КМДА, який є головним розпорядником бюджетних коштів відповідно до розпорядження №566, з проханням включити 677-й дитсадок до програми при формуванні бюджету на 2020 рік. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена