Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

Біля Центрального та Південного вокзалів демонтували незаконні МАФи

Біля Центрального та Південного вокзалів демонтували незаконні МАФи

У Солом’янському районі демонтовано незаконні засоби пересувної торгівлі біля Центрального та Південного вокзалів. Шість МАФів знесли напередодні вночі після виїзного обстеження в.о. голови Солом’янської РДА та директора Департаменту міського благоустрою прилеглих до головних залізничних воріт Києва територій.

На власників засобів пересувної торгівлі, які не надали дозвільну документацію на розміщення, склали відповідні приписи та зобов'язали негайно демонтувати конструкції. Районні інспектори з благоустрою продовжують здійснювати контроль за дотриманням правил благоустрою території.  

Нагадаємо, 14 листопада в.о. голови РДА Володимир Бялковський разом з очільником Департаменту міського благоустрою Олексієм Кулебою, представником «Укрзалізниці» та начальником відділу поліції на станціях залізничного транспорту Нацполіції у м. Києві обговорив також можливість влаштування у підземному переході навпроти Південного вокзалу пунктів поліції, обігріву та надання первинної медичної допомоги. Найближчим часом ці питання та механізми реалізації будуть ґрунтовно опрацьовані.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена