КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2019

Вітання в.о. голови райдержадміністрації Володимира Бялковського з нагоди Міжнародного дня волонтера

Вітання в.о. голови райдержадміністрації Володимира Бялковського з нагоди Міжнародного дня волонтера

Сьогодні Україна разом із світом відзначає міжнародний День волонтера. День тих, хто присвятив своє життя іншим! Хто безкорисливо готовий прийти на допомогу та з палкою відданістю бажає змінити свою країну на краще!

Без розрахунку на визнання й нагороди волонтери піклуються про здоров’я дітей і дорослих, тварин, дбаючи про їх комфорт і безпеку. А від початку війни на Сході України волонтерські рухи стали одним із символів віри та незламності духу. Бо ж героїчно допомагають нашим хлопцям на передовій, нерідко – ризикуючи власним життям.

Дякую кожному з волонтерів, зокрема, тим, хто причетний до районних організацій, за активну громадянську позицію, шляхетну жертовність і людську віру в ідеали добра та справедливості. Здоров’я вам, невичерпної енергії, миру у власних домівках і на рідній землі!

Довідка
День волонтера був заснований ще в 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Цей день дає можливість добровольцям і різним організаціям відсвяткувати свою роботу, поділитися своїми цінностями і розповісти про себе. В Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.