КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2019

Володимир Бялковський тримає на контролі реконструкцію першої енергонезалежної школи у Солом’янському районі

Володимир Бялковський тримає на контролі реконструкцію першої енергонезалежної школи у Солом’янському районі

Реконструкція школи №22 на просп. Відрадний, 36В, де будуть застосовані сучасні енергоефективні технології, виконана вже на 60%. Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський проінспектував, що змінилось з моменту останнього візиту, та які роботи ведуться сьогодні.  

Користуючись сприятливою погодою, генпідрядник ТОВ “БК “Білддрім” продовжує утеплювати фасади та встановлювати ґрунтові теплові насоси, які опалюватимуть і грітимуть воду за рахунок тепла землі. Паралельно будівельники штукатурять стіни та відкоси, проводять стяжку підлоги і монтаж внутрішньо-інженерних мереж. 

Крім того, тривають роботи зі встановлення системи пожежної сигналізації, вентиляції та устаткування для відеоспостереження.

«Наразі підрядник виконав 60% від запланованих робіт на об’єкті. Зміни істотно відчуваються з кожною перевіркою, що налаштовує всіх нас на вчасне завершення робіт та відкриття першої енергонезалежної школи в районі з початком нового навчального року», - зазначив Володимир Бялковський. 

Він додав, що будівля вміщатиме навчальні класи сучасного планування, гардеробні, медичні приміщення, великий спортивний та навіть хореографічний зали. Особлива увага приділяється розвитку безбар’єрного простору - для цього заклад обладнають ліфтами та пандусами.

Під час інспекції Володимир Бялковський спільно із заступником голови РДА, керівництвом КП “Солом’янка-Сервіс” та адміністрацією школи обговорили інші актуальні питання, зокрема, наступні кроки реконструкції об’єкту.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.