Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

На пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили першу частину прогону

На пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили першу частину прогону
Триває капітальний ремонт пішохідного мосту над просп. Любомира Гузара поблизу вул. Василенка. Як поінформували у КК «Київавтодор», споруду збудовано 1983 року, і за цей час повного капітального ремонту вона не бачила.
 
«Ми капітально ремонтуємо пішохідні мости через швидкісну Борщагівську трамвайну лінію. Роботи тривають без вихідних і впровдож всієї доби. Так, у минулу ніч встановили першу частину прогону надземного переходу на перетині просп. Любомира Гузара і вул. Василенко», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.
 
Частина ферми довжиною 12 метрів встановлена на тимчасові опори. Упродовж 2 тижнів збудують основні опори. У рамках капітального ремонту замінюють усі елементи шляхопроводу. Загальна довжина мосту зі сходами – 60,8 м.
 
Надземний перехід зроблять доступним для усіх пішоходів, адже збудують два ліфти. Також міст матиме закриту галерею зі скла і металу. Передбачені вікна для вентиляції, LED-освітлення. Підлогу заллють спеціальним антиковзним покриттям MC-Floor Topspeed (Німеччина).
 
Рух надземним переходом на перетині просп. Любомира Гузара і вул. Василенка мають відновити у січні-лютому наступного року. Повний комплекс робіт планують виконати до початку червня.
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена