Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Вітання в.о голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського з Днем Збройних Сил України

Вітання в.о голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського з Днем Збройних Сил України

Сьогодні українці відзначають 28-й рік з дня створення Збройних Сил України. Свято, без перебільшень, героїв – офіцерів ЗСУ й інших військових формувань, які виконують почесну місію захисту суверенітету, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Багато військових частин розміщено на території Солом’янського району. Серед них й Міністерство оборони України, Національний університет оборони України, Генеральний штаб Збройних Сил України та 101-ша окрема бригада охорони Генштабу ЗСУ.

І хоч цей день вважається святковим, та з болем у серці ми вшановуємо пам’ять українських воїнів, які ціною власного життя боронили наш мир та спокій, відстоювали майбутнє нашого народу. Низький їм уклін та вічна слава!

З щирою вдячністю звертаюсь і до тих, хто сьогодні захищає країну на передовій, охороняє її кордони на землі, у воді та в повітрі. Ви – потужна сила, надійна опора державності, якою пишається український народ.

Бажаю нашій армії, військовослужбовцям та їх родинам міцного здоров'я, добробуту і здійснення всіх особистих та професійних задумів на благо Батьківщини. 

Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена