Про експертну комісію архівного відділу Солом’янської РДА

Про експертну комісію архівного відділу Солом’янської РДА

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, архівний відділ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації повідомляє про оприлюднення проекту розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації «Про експертну комісію архівного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації».

Головним розробником проекту регуляторного акта є архівний відділ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Цілями проекту розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації «Про експертну комісію архівного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації ” є:

забезпечення виконання статті 6 Закону України “Про Національний архівний фонд та архівні установи ”, постанови  Кабінету Міністрів  України від 08.08.2007 № 1004 «Про проведення експертизи цінності документів», Типового положення про експертну  комісію  архівного відділу районної, районної у мм. Києві і Севастополі державної адміністрації, міської рад затвердженого наказом  Міністерства юстиції України від 19.06.2013 № 1226/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 червня 2013  за  № 1061/23593 щодо організації роботи з проведення експертизи цінності документів;

затвердження  Положення про експертну комісію архівного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження :

  • у письмовому вигляді за адресою: 01020, м.Київ-20, проспект Повітрофлотський, 41 Архівний відділ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, тел. 249-47-24, або на електронну адресу [email protected]                   
  • у письмовому вигляді за адресою: 01011, м.Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11, Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, тел. 285-05-55, або на електронну адресу [email protected]
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена