КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2019

У Солом’янській РДА запалав Вифлеємський вогонь Миру

У Солом’янській РДА запалав Вифлеємський вогонь Миру
19 грудня, у День Святого Миколая відбулась урочиста передача Вифлеємського вогню Миру в.о. голові Солом’янської райдержадміністрації Володимиру Бялковському. Символічний вогонь з міста народження Ісуса Христа до Солом’янського району традиційно привезли скаути Туристичного клубу гімназії біотехнологій №177 «Мангуп».
 
«Цей Благодатний вогонь, який прибув сьогодні до Києва й Солом’янського району, нехай примножує вогонь любові і добра в серці кожного з нас!», - заявив Володимир Бялковський.
 
Він подякував волонтерам за активну соціальну позицію і доброту, якою ті діляться з усіма, хто цього потребує. Адже щороку, у передріздвяний час, скаути з рук в руки передають символ тепла і миру також вихованцям Територіального центру соціального обслуговування, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району, спеціалізованій школі «Надія» і школі-інтернат №17.
 
В.о. голови РДА побажав усім добробуту, віри та миру, що з символічним Віфлеємським вогнем запанує в оселі кожної української родини.
 
Музичним подарунком для всіх гостей Солом'янської РДА та ЦНАПу стала дивовижна гра юних скрипалів Дитячої музичної школи №7 ім. І.Шамо. 
 
«Вифлеємський Вогонь Миру» — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. З місця народження Спасителя до Відня спеціальні лампади транспортують літаком австрійські скаути. Після урочистостей у Віденському Кафедральному соборі естафета передається до сусідніх країн.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.