КМДА Київська міська державна адміністрація


20 січня 2020

В Києві відбудеться презентація Благодійного проєкту і фотовиставки «Щасливі Особливі»

В Києві відбудеться презентація Благодійного проєкту і фотовиставки «Щасливі Особливі»

21 січня 2020 р. о 10.30 у Дитячій Планеті Сosmopolit Multimall відбудеться презентація Благодійного фотопроєкту «Щасливі Особливі», в якому взяли участь 100 сімей, що виховують дітей з інвалідністю.

Головна мета проєкту – показати універсальність сімейних та людських цінностей, незалежно від інвалідності. І разом з тим, донести, що кожна сім'я унікальна та особлива у своєму прагненні щастя. 

Підготовка проекту тривала 5 тижнів поспіль, залучено 5 фотографів, витрачено 18 годин студійного часу, проведено 100 благодійних фотосесій для 100 сімей (107 дітей з інвалідністю, 305 осіб загалом), зроблено більше 5000 світлин.

По закінченню презентації фотовиставка «Щасливі Особливі» буде розміщена в різних публічних місцях. Також планується видання збірки «Щасливі Особливі», де будуть представлені історії сімей, що виховують дітей з інвалідністю.

Благодійний фотопроект «Щасливі Особливі» реалізовано Соціальним проектом «Особливі» за підтримки фотостудії PROVENCE і групи логістичних компаній ZAMMLER, в партнерстві з ГО «Реабілітаційний центр «Майбутнє». Фотографи проекту Ольга Заїка, Валерія Манзовітова, Віта Костюк, Світлана Бельська, Олена Самойленко.

Інформація про організатора:

Соціальний проект «Особливі» направлений на соціалізацію і підвищення якості життя дітей/молоді/людей з інвалідністю та їх сімей. В проекті беруть участь понад півтисячі особливих сімей. Офіційна сторінка проекту www.facebook.com/osoblivi/

Місце проведення: Київ, вул. В. Гетьмана 6, Блок Б, 4 поверх.

Контактна особа: +380956290029 Вікторія Панасюк.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.