Головна  →  Новини  →  12 лютого 2020

До Центральної бібліотеки Солом’янки на Освіти, 14а володарка премії конкурсу «Коронація слова» у номінації «пісенна лірика»

До Центральної бібліотеки Солом’янки на Освіти, 14а володарка премії конкурсу «Коронація слова» у номінації «пісенна лірика»

Днями до Центральної бібліотеки Солом’янки на Освіти, 14а завітала гостя з Хмельниччини – молода українська поетеса та володарка першої премії конкурсу «Коронація слова» у номінації «пісенна лірика» (Київ, 2017) Олена Іськова-Миклащук.

Авторка презентувала шанувальниками збірку поезій «Світло на дні бліндажа». Її особливістю є те, що вона писалася протягом 5 років війни дружиною учасника бойових дій. Чого точно нема в цій книзі – це урапатріотизму, пафосних фраз, які часто пишуться в теплих ліжках людьми далекими від війни. Збірка – це згусток почуттів доні, яка наївно вірить і щодня прислухається до кожного кроку, а раптом татко таки повернеться з війни, дружини, яка молиться і вірить, але водночас живе в постійному страху за життя коханого.

До зустрічі також приєднався спеціальний гість – поет-бард В’ячеслав Купрієнко, який поєднав вірші та мелодію, подарувавши відвідувачам чуттєві пісні. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена