Головна  →  Новини  →  19 лютого 2020

Київ передав рятувальникам нові телескопічні підіймачі, аварійно-рятувальне авто та комплекти дихальних апаратів

Київ передав рятувальникам нові телескопічні підіймачі, аварійно-рятувальне авто та комплекти дихальних апаратів

Столична влада придбала та передала київським рятувальникам три нових телескопічних підіймачі, аварійно-рятувальне авто та нові комплекти дихальних апаратів. Ще два спецавто були закуплені за державний кошт.

«Сьогодні ми передаємо київському гарнізону 3 сучасних телескопічних підіймачі для роботи на висоті, аварійно-рятувальний автомобіль та 22 комплекти дихальних апаратів. А також – ще два спецавто, що придбані за кошти Держбюджету, – зазначив Віталій Кличко. – Я хочу подякувати рятувальникам Києва за самовідданість та професійну роботу, за врятовані життя і безпеку в столиці. Місто, зі свого боку, дбатиме, щоб ви були забезпечені всім необхідним для виконання своєї небезпечної місії і працювали в сучасних умовах».

Він також підкреслив, що з кожним роком навантаження на аварійно-рятувальні служби зростає.

«Наше завдання – забезпечити рятувальників сучасним спорядженням, спецавтомобілями та надійним обладнанням. За останніх три роки для потреб рятувальників місто передало 20 нових авто, більше 200 комплектів захисного спорядження, 220 комплексів спецодягу.

Зокрема, для КАРС місто придбало 6 аварійно-рятувальних авто, для київського гарнізону Держслужби України з надзвичайних ситуацій – 10 одиниць техніки. Зокрема, пожежно-рятувальні й водолазні авто, телескопічні підіймачі, комплекти дихальних апаратів та іншу техніку й спорядження.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена