КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2020

Шулявський шляхопровід планують повністю добудувати до літа

Шулявський шляхопровід планують повністю добудувати до літа

Шулявський шляхопровід планують повністю добудувати до початку літа. Про це в ефірі українського телеканалу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Втім він зазначив, що досі не вирішена проблема з демонтажем п’ятого цеху заводу «Більшовик», на місці якого має бути один зі з’їздів з мосту. І Фонд держмайна вимагає за цех від столиці 700 млн грн.

«Головна проблема у добудові Шулявського шляхопроводу – п’ятий цех заводу «Більшовик». Він давно не працює, напівзруйнований. І там сьогодні продають секонд-хенд. Сам завод «Більшовик» винен місту більше 200 мільйонів сплати за землю. Що ж робить Фонд держмайна? Там кажуть, що місто може його придбати за 700 мільйонів! Я питаю, аби знести ці сараї, треба платити такі кошти?! – наголосив Віталій Кличко. – Такий підхід – це пограбування мешканців Києва. Якщо Фонд Держмайна не передасть на баланс міста  п’ятий цех, я буду звертатися до киян теж тиснути на цю структуру. Для нас головне – вчасно завершити важливий інфраструктурний об’єкт, що поліпшить трафік в місті».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.