Головна  →  Новини  →  21 лютого 2020

Цього року Київ закупить понад 270 сучасних автобусів

Цього року Київ закупить понад 270 сучасних автобусів

Одним із важливих завдань для Києва на найближчі роки є оновлення рухомого складу громадського транспорту. Про це в ефірі українського телеканалу заявив мер столиці Віталій Кличко. За його словами, цього року місто має намір закупити велику партію нових сучасних автобусів.

«Цього року ми плануємо закупити 273 сучасних автобуси. Це – найсучасніша техніка. І ми постійно оновлюємо парк громадського транспорту столиці. За кілька останніх років закупили майже 300 одиниць громадського транспорту. Це - сучасні і комфортні автобуси, трамваї та тролейбуси», – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столиця розробляє нову схему руху громадського транспорту, яка враховуватиме можливість зручних пересадок із одного виду транспорту на інший. Таким чином, громадський транспорт, зокрема, витіснятиме маршрутки та приватні авто з центру міста.

«Це – практика мегаполісів у всьому світі. У великих містах, аби в’їхати в центр, треба заплатити чималі кошти. Зокрема, і за паркування. Тому на заході багато людей користуються саме громадським транспортом. Це позитивно впливає на трафік та на екологічну ситуацію в місті», – зазначив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена