КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2020

У школах Солом’янського району вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У школах Солом’янського району вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У День Героїв Небесної сотні у закладах Солом’янського району відбулись заходи для вшанування загиблих учасників Революції гідності. Зокрема, у середній загальноосвітній школі №12 провели урок-реквієм, виховні заходи по класах та покладання квітів до пам’ятника студенту Київського університету будівництва та архітектури (КІСІ) Олександру Плеханову  і випускнику школи Олегу Афанасу. 

В гімназії біотехнологій №177 відбувся Музейний урок «Майдан. Жива історія. Спроба самоусвідомлення» та літературна композиція «Крути  народили нового українця». 

У пам'ять про загиблих у спеціалізованій школі № 173 пройшли уроки мужності «Сучасні борці за єдність України» (3-5 класи), «Книга звитяги» (6-11 класи), загальношкільна акція «Хвилина мовчання: пам’ятаємо подвиг героїв Небесної Сотні», імпреза «Тут точились бої» з переглядом відеоматеріалів про масові акції громадянського протесту в Україні, що пройшли в листопаді 2013 – лютому 2014 років, виставка дитячих малюнків «Герої не вмирають». 

Шкільна команда 6-класників (№ 173) посіла І місце в інтелектуальному турнірі, присвяченому подіям на Майдані (організатор Центр дитячої та юнацької творчості Солом’янського району).

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.