Головна  →  Новини  →  13 березня 2020

Зустріч до Дня Добровольця «НЕСКОРЕНІ: вони були першими» у бібліотеці імені Достоєвського

Зустріч до Дня Добровольця «НЕСКОРЕНІ: вони були першими» у бібліотеці імені Достоєвського

11 березня у Центральній бібліотеці Солом’янки відбулася зустріч із журналістом, автором-упорядником серії книжок «НЕСКОРЕНІ: Вогонь запеклих не пече», членом Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України Валентиною Розуменко.

Не кожен журналіст знайде в собі сили взяти в душу чужий біль величезної напруги – вислухати, прийняти, переосмислити трагічні життєві історії, аби достовірно закарбувати їх у матеріалах ЗМІ, у книгах, щоб подвиги наших бійців не канули у забуття. Саме тому бібліотека запросила на зустріч саме людину, яка це змогла, аби відчути, як то насправді.

На зустрічі були також присутні бібліотекарі Солом’янки, які не одноразово долучалися до допомоги своїм оборонцям, і щиро вболівають за те, як у подальшому складаються їхні долі. Тож багато прізвищ героїв «Нескорених» виявилися добре знайомими багатьом з них. Крім розмов про надзвичайну людську витримку, говорили й про силу життя, про неймовірні історії кохання, яким не стали на заваді важкі поранення, про створені сім’ї, в яких підростають діти героїв.

Обидві книги «Нескорені: вогонь запеклих не пече» (Київ, ВЦ «Просвіта», 2016, – 368 с., з іл.) та «Нескорені-2» (Київ, «Гамазин», 2019) є у бібліотеках Солом’янки та доступні до прочитання.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена