Головна  →  Новини  →  17 березня 2020

З 23-ої години 17 березня столичне метро припиняє перевезення пасажирів

Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови Кабінету Міністрів, київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів з 23:00 17 березня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеозверненні, що опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.  

«Друзі! Київ живе в умовах суворих обмежувальних заходів. Ми робимо все, щоб захистити киян від розповсюдження інфекції коронавірусу. Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови Кабінету Міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків. Тому, сьогодні з 23-ої години київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів. Попередньо до 3 квітня», - сказав мер столиці. 

Він також підкреслив, що наземний пасажирський транспорт працює в штатному режимі, дублюючи лінії метро. 

«Я закликаю киян піклуватися про своє здоров’я та безпеку і залишатися вдома. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих. Користуватися засобами індивідуального захисту. Зберігаємо спокій, діємо виважено і свідомо. Міська влада надає всю інформацію про ситуацію в Києві. Користуйтеся будь ласка офіційною інформацією!» - наголосив Віталій Кличко. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена