Головна  →  Новини  →  17 березня 2020

У Солом’янському районі посилюють обмежувальні заходи

У Солом’янському районі посилюють обмежувальні заходи

На виконання підпунктів  2.1  та 2.2 пункту 2 протоколу  Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.03.2020  № 10, листа Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.03.2020 № 052-1196.

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація просить  тимчасово припинити роботу з 00 год. 00хв. 17.03.2020 (до окремого розпорядження):

ринків, торговельних майданчиків (незалежно від форм власності), закладів ресторанного господарства (заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари, в тому числі і на автозаправних станціях), всіх торговельних закладів, у тому числі з торгівлі будівельними матеріалами, за виключенням продовольчих магазинів (відділів), аптек.

Також, призупиняється: робота спортивних комплексів, басейнів, закладів побутового обслуговування населення (лазні, СПА салони, салони краси, косметологічні кабінети, кабінети масажу, перукарні, тощо), робота розважальних закладів (дискотеки, нічні клуби, комп’ютерні клуби, квест кімнати, тощо).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена