Головна  →  Новини  →  18 березня 2020

Солом’янська РДА нагадує про способи подачі громадянами звернень та дистанційної комунікації

Солом’янська РДА нагадує про способи подачі громадянами звернень та дистанційної комунікації

У зв’язку з обмеженням доступу до Солом’янської РДА, її підрозділів і ЦНАПу району на період дії протиепідемічних заходів, нагадуємо про способи подачі громадянами звернень та проведення онлайн-консультацій. 

Пропонуємо подавати ваші звернення в електронному вигляді на офіційну електронну адресу райдержадміністрації: [email protected] (044) 207-09-06, [email protected] (044) 226-20-88. 

У разі виникнення питань до Управління праці та соціального захисту населення, зокрема щодо призначення державних допомог, субсидії, пільги на житлово-комунальні послуги чи опіки, звертайтесь з листом на офіційну електронну адресу: [email protected], (044) 207-39-00.

Телефони відділів управління

За консультацією Служби у справах дітей та сім’ї телефонуйте: (044) 248-97-56 або надсилайте листи електронним способом [email protected].

Телефони служби у справах дітей

В Управлінні освіти району на період призупинення особистих прийомів громадян та обмежений доступ до будівлі прийматимуть звернення на електронну адресу: [email protected]. Телефони: (044) 242-21-21, відділ по роботі з персоналом – 242-37-07, відділ загальної середньої освіти – 243-73-62, відділ дошкільної освіти – 242-65-46.

Відсьогодні на дистанційний режим обслуговування також перейшли філії ЦНАП Солом’янського району. Щоб проконсультуватись з адміністраторам або дізнатися про стан готовності документів, просимо телефонувати:  (044) 207-09-68, 207-09-74, 050/073/098-085-41-11. Крім того, можливо звернутись через пошту – [email protected], Facebook – https://www.facebook.com/cnapsolorgovua/ та Telegram-канал – https://t.me/cnapsrdakyiv. 

Також рекомендуємо користуватися он-лайн сервісами для отримання адміністративних послуг за допомогою електронних підписів. Перелік послуг  Міністерства юстиції України за посиланням https://kap.minjust.gov.ua/, електронні послуги Держгеокадастру: https://e.land.gov.ua/services. 

Зважаючи на те, що у соцмережах та месенджерах невідомі «доброзичливці» розповсюджують чимало фейків про коронавірус, сіючи паніку серед населення, закликаємо користуватись тільки офіційними джерелами інформації: 

  • Офіційний сайт ВООЗ

             https://www.who.int/ 

  • Сайт/Facebook/ Міністерства охорони здоров'я України 

             https://moz.gov.ua/https://www.facebook.com/moz.ukr 

  • Центр громадського здоров’я МОЗ України 

            phc.org.ua/facebook.com/phc.org.ua/ 

  • Єдиний Telegram-канал про коронавірус в Україні, верифікований Міністерством охорони здоров’я України. Оперативні новини, поточні дані, рекомендації та оцінка від фахівців.

             t.me/COVID19_Ukraine 

Закликаємо зберігати спокій, дотримуватись правил особистої гігієни та за можливості переконливо рекомендуємо залишатись вдома!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена