Головна  →  Новини  →  20 березня 2020

У Солом’янському районі перевіряють торгівельні заклади на дотримання карантину

У Солом’янському районі перевіряють торгівельні заклади на дотримання карантину

У Солом’янському районі розпочато патрулювання щодо дотримання торгівельними комплексами та магазинами карантинного режиму. До робочої групи увійшли представники Солом’янського управління поліції, Держпродспоживслужби в м. Києві, «Київського міського лабораторного центру МОЗ України» та відділу торгівлі та споживчого ринку району. 

Під час рейду фахівці виявили працюючий ринок на б-рі В.Гавела, 18, вживши відповідних заходів для припинення його діяльності на період карантину. Також проведено перевірку на Волинській оптовій базі та в супермаркетах за різними адресами. Як результат, у деяких торгівельних закладах зафіксували відсутність санітарно-пропускного пункту та постійного контролю за дотриманням між покупцями дистанції. 

За підсумками перевірок на керівництво закладів складено 7 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУАП. Водночас учасники робочої групи переконались у наявності в магазинах всіх необхідних товарів для споживання та першої необхідності. 

Перевірки, які будуть здійснюватись й надалі, виконуються відповідно до протоколів засідань Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА та Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) та введення обмежувальних заходів на території міста Києва.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена