Головна  →  Новини  →  22 березня 2020

Куди звертатись при підозрі на коронавірус: Контакти сімейних лікарів та телефони амбулаторій у Солом’янському районі

Куди звертатись при підозрі на коронавірус: Контакти сімейних лікарів та телефони амбулаторій у Солом’янському районі

Задля недопущення поширення коронавірусу переконливо закликаємо жителів Солом’янського району дотримуватись простих правил, які допоможуть зберегти здоров’я та життя. Ретельно мийте руки, тримайте дистанцію та, головне, без гострої потреби не виходьте на вулицю. Самоізоляція в умовах карантину –  найефективніший спосіб бути захищеним.

Якщо відчуваєте симптоми, як от гарячка, кашель, ускладнене дихання, одразу телефонуйте своєму сімейному лікарю, який вас проконсультує щодо алгоритму дій та призначить відповідне лікування. Зберігайте контакти лікарів первинної допомоги у районі, що зазначені нижче, та тримайте з ними зв’язок.

У разі, якщо ви не маєте сімейного лікаря, ви можете звернутись до реєстратури закладу щодо укладання декларації в телефонному режимі або до лікаря в черговому кабінеті. Чергові кабінети для обслуговування дитячого та дорослого населення працюють в будні з 8:00 до 20:00 та на вихідних з 09:00 до 15:00.

Також у столиці працює цілодобова гаряча лінія «Порада лікаря за телефоном». На неї кияни можуть телефонувати за номером 15-83 зі стаціонарного та (044) 235-01-01 – з мобільного телефонів.

Бережіть себе і своїх рідних!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена