Головна  →  Новини  →  26 березня 2020

У Києві розширили перелік маршрутів наземного громадського транспорту на перiод дiї обмежувальних захoдiв

У Києві розширили перелік маршрутів наземного громадського транспорту на перiод дiї обмежувальних захoдiв

Мiська влада розширила перелiк маршрутiв наземного громадського транспорту на перiод дiï у столицi обмежувальних захoдiв. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Уже здiйснюється перевезення пасажирів на спецiально запровадженому автобусному маршруті № 99-Д «Станція метро «Мінська» – станція метро «Нивки» із заїздом до Діагностичного центру. Цей маршрут поєднав 2 регулярних автобуснi маршрути – 99 та 32. Украй важливо, що новий маршрут дасть змогу працівникам декількох медичних закладів, зокрема, Київської міської клінічної лікарні № 8 та міського Діагностичного Центру, зручно дістатися до роботи», – зазначив Олександр Густєлєв.

Крiм того, вже сьогодні, 26 березня, із 7:00 розпочав курсувати тролейбусний маршрут № 25 («Проспект Свободи» – «Станція метро «Почайна»), що значно поліпшить транспортне сполучення житлового масиву «Виноградар».

Ще раз звертаємо увагу, що на період дії обмежувальних заходів у столиці перевезення  пасажирів у наземному громадському транспорті здійснюється винятково за наявності спеціальних квитків, посвідчення особи та засобів індивідуального захисту.

Детально про схему руху громадського наземного транспорту для окремих категорій пасажирів на час протиепідемічних обмежень за посиланням

http://www.solor.gov.ua/info/0/14958

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена