КМДА Київська міська державна адміністрація


27 березня 2020

У Києві зареєстровані ще вісім випадків захворювання на коронавірус

У Києві зареєстровані ще вісім випадків захворювання на коронавірус

Станом на ранок п’ятниці в столиці зареєстровані ще 8 нових випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в місті до 55 осіб. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. 

«У столиці збільшилася кількість киян, що захворіли на COVID-19. Вірус наступає. Вже 55 осіб мають підтверджений діагноз. Сьогодні вранці ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 8 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус», – сказав Віталій Кличко. 

За словами мера Києва, захворіли 4 жінки віком від 31 до 59 років та четверо чоловіків – від 43 до 59 років. Двоє пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. Двоє – в міську клінічну лікарню № 4. Ще двоє – до центрального госпіталю МВС. А двоє – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів. 

На сьогодні експрес-тестами і лабораторними дослідженнями протестовано понад 1,5 тисячі киян. «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще 32 зразки. 

«Я ще раз закликаю всіх: не гуляйте в парках, не ведіть дітей на майданчики, не збирайтеся компаніями поспілкуватися! Бережіть себе!» – наголосив мер Києва. 

За інформацією https://kyivcity.gov.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.