Головна  →  Новини  →  31 березня 2020

Доплата лікарям інфекційних відділень, які рятують киян від коронавірусу, становитиме від 5 до 10 тисяч гривень

Доплата лікарям інфекційних відділень, які рятують киян від коронавірусу, становитиме від 5 до 10 тисяч гривень

Доплата лікарям інфекційних відділень, які рятують киян від коронавірусу, становитиме від 5 до 10 тисяч гривень. Перші виплати медики столиці отримають вже за квітень. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«На позачерговому засіданні Київрада збільшила фінансування медичних закладів в умовах боротьби з COVID-19. На доплати столичним медикам виділили майже 894 мільйони гривень. Йдеться про всі медзаклади другої ланки охорони здоров’я. Особливу увагу і додаткове фінансування отримають медичні працівники, що працюють і працюватимуть із хворими на коронавірус», – зазначив Віталій Кличко.

Доплата лікарям інфекційних відділень, де рятують і рятуватимуть киян від вірусу, становитиме приблизно від 5 до 10 тисяч гривень. Перші виплати медики столиці отримають вже за квітень.

Також мер Києва подякував столичним лікарям, які в ці тижні, ризикуючи своїм здоров’ям та життям консультують, лікують і рятують киян.

«Я хочу ще раз звернутися до всіх: не нехтуйте своїм здоров’ям! Як тільки відчуваєте недомагання – телефонуйте сімейному лікарю. Якщо ж почуваєтеся зле – викликайте швидку», – підкреслив він.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена