Головна  →  Новини  →  7 квітня 2020

За добу у Києві на коронавірус захворіло ще 12 жителів

За добу у Києві на коронавірус захворіло ще 12 жителів

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 12 людей. Одна людина померла. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 12 людей. З них – четверо дітей. І один медпрацівник. Один випадок за минулу добу – летальний. Загалом у столиці вже 279 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що захворіли три жінки віком від 34 до 41 року та двоє дівчаток – їм по три роки. А також п'ятеро чоловіків – від 31 до 67 років. І двоє хлопчиків – шести та п’ятнадцяти років.

Один чоловік, 36-ти років, помер.

«За життя чоловіка майже два тижні боролися лікарі Олександрівської лікарні. Він був підключений до апарату ЕКМО – насичення крові киснем. Але у чоловіка були дуже вражені легені. Тому врятувати його не вдалося», – сказав мер Києва.

Із киян, що захворіли за минулу добу, госпіталізували двох пацієнтів. Інші 10 лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів. Більшість киян, у яких діагноз підтвердився за минулу добу, за межі країни останнім часом не виїжджали. Тобто були інфіковані в Україні.

«Я ще раз звертаюся: серйозно ставтеся до свого здоров’я. Як тільки відчуваєте симптоми захворювання, – одразу звертайтеся до лікарів! Щоб вчасно отримати необхідну допомогу і лікування», – підкреслив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена