Головна  →  Новини  →  26 травня 2020

Віталій Кличко розповів, коли в столиці відбудеться ЗНО-2020

Віталій Кличко розповів, коли в столиці відбудеться ЗНО-2020

Графік і місця проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Києві будуть оприлюднені на сайті Департаменту освіти та науки КМДА. Розпочнеться ЗНО з 25 червня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Днями Міністерство освіти затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання. І столичні школи будуть керуватися цим графіком. Уже відомі дати ЗНО. З 15 до 17 червня у столичних школах проводитимуть пробне ЗНО за бажанням учнів. Основне зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться з 25 червня. Графік і місця проведення оцінювання будуть оприлюднені на сайті Департаменту освіти та науки КМДА. З усією необхідною інформацією», – повідомив Віталій Кличко.

Він також розповів, як можна подати документи на зарахування дітей до садочків і шкіл.

«Щодо зарахування до садочків та шкіл. Розсилку запрошень до садочків, згідно з поданими заявками і електронної черги, Департамент освіти поновить із 1 червня. І з цієї дати батьки можуть подати документи в електронному вигляді. А для вступу в перші класи шкіл треба подати оригінали необхідних документів. Їх прийматимуть в школах із 1 червня до 1 вересня», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена