КМДА Київська міська державна адміністрація


13 липня 2020

Розпочала роботу мультимедійна платформа про події у столиці – Kyiv Media

Розпочала роботу мультимедійна платформа про події у столиці – Kyiv Media

Новий сайт об'єднав інформаційний портал із актуальними новинами столиці, а також сайти телеканалу «Київ» та «Радіо Київ – 98 FM». Тестове наповнення сайту Kyiv Media розпочалось 1 липня, а з 10 липня портал запрацював у повноцінному режимі.

Kyiv Media, крім контенту телеканалу та радіостанції, наповнюватимуть оперативні новини з першоджерел, а також власна аналітика, інтерв'ю та репортажі про життя міста. На новому порталі доступна теле- та радіотрансляція в режимі онлайн. Сторінки телеканалу та радіостанції оформлені як окремі підсайти за адресами tv.kyiv.media та radio.kyiv.media. На підсайті «Телебачення» розміщений архів програм телеканалу. На підсайті «Радіо» є можливість прослухати подкасти радіопрограм на SoundCloud. Також сайт працює в адаптивній мобільній версії.

Kyiv Media сповідує принципи соціальної відповідальності. На сьогодні це один із небагатьох інформаційних порталів столиці, який пропонує адаптовану версію для осіб із вадами зору. Вона дає можливість збільшити розмір шрифту, змінити колір літер та фону.

У користувачів сайту Kyiv Media є можливість поділитися новинами у своїх соцмережах. Kyiv Media пов'язаний зі сторінками телеканалу та радіо в Facebook, Telegram, Instagram, Twitter, ТікТок та YouTube, де публікується вся актуальна інформація та останні відео. 

«Створення єдиної мультимедійної платформи, яка на базі сайту об'єднує телеканал та радіостанцію – це ще один етап реформування муніципальних мовників. Наша мета – бути присутніми там, де наш глядач. І, відповідно, пропонувати йому міський контент на різних платформах в адаптивному вигляді: у форматі телевізійних новин, радіоновин, повідомлень у вигляді інформаційної стрічки на сайтах, коротких повідомлень у соцмережах та на YouTube. У наших найближчих планах налаштувати роботу інформаційних редакцій телеканалу, радіостанції та сайту таким чином, щоб при підготовці новин вони взаємодіяли між собою», – повідомив очільник телеканалу «Київ» Юрій Лященко. 

За матеріалами Департаменту суспільних комунікацій КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.