Головна  →  Проекти розпоряджень  →  19 червня 2014

Проект розпорядження "Про підготовку підприємств, установ і організацій у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років"

Проект розпорядження "Про підготовку підприємств, установ і організацій у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років"

Відповідно до статті 6, статті 19 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", з розділів 4, 8, 9,10  Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 року  № 620/378, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 31 грудня 2008 року за №1310/16001 з метою своєчасної та якісної підготовки підприємств, установ і організацій у Солом'янському районі м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, забезпечення об'єктів промисловості, житлово-комунального господарства, соціально-культурного та побутового призначення і населення Солом’янського району м. Києва безперебійним постачанням електричної та теплової енергії, природного газу, а також водопостачанням та водовідведенням:

1. Керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від їх відомчого підпорядкування та форми власності, на балансі яких знаходиться житловий фонд, теплове господарство, об’єкти соціально-побутового призначення, до 25 вересня 2014 року забезпечити їх підготовку до опалювального сезону 2014-2015 років і здати місцеві системи опалення за актами готовності теплопостачальним організаціям.

2. Керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування, які мають котельні, в разі технічної можливості, забезпечити накопичення необхідної кількості резервного палива.

3. Керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування, з метою недопущення відключень від тепло-, водо-, електро-, газопостачання житлових будинків об’єктів соціально-побутового призначення забезпечити своєчасні розрахунки з енергопостачальними організаціями за спожиті енергоносії.

4. Керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування, які мають на своєму балансі пошкоджені кабельні мережі 0,4-10 кВ, за погодженням з службами ПАТ "Київенерго" до 01 жовтня 2014 року вжити заходів щодо їх ремонту та введення в експлуатацію.

5. Керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування, які мають на своєму балансі  розподільчі мережі тепло-, водо-, електро-, газопостачання, індивідуальні теплові пункти, центральні теплові пункти, вузли приєднання, газові та електричні підстанції до 01 жовтня 2014 року забезпечити їх передачу до комунальної власності міста Києва з подальшою передачею у користування до ПАТ "Київенерго", ПАТ "Київводоканал", ПАТ «Київгаз».

6. Всім замовникам з будівництва житла у терміни, погоджені з міськими службами ПАТ "Київенерго", ПАТ "Київводоканал" та Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією, до початку опалювального сезону 2014-2015 років виконати роботи із підключення об'єктів, які вводяться в експлуатацію у IV кварталі 2014 року - І кварталі 2015 року, до діючих водопровідних, теплових і електричних мереж. Встановити, що з початком опалювального сезону  відключення житлових будинків від мереж водо-, електро- та теплопостачання для виконання зазначених робіт не здійснюватиметься.

7. Керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від їх відомчого підпорядкування та форми власності, несуть персональну відповідальність за невиконання вимог цього розпорядження у встановленому законом порядку.

8. Встановити термін дії даного розпорядження до 01 листопада 2014 року.

9. Розпорядження набирає чинності з моменту його оприлюднення.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.     

 

Виконуючий обов’язки голови    А. Лапань

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена