КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2020

У парку «Орлятко» в рамках реконструкції очікуються масштабні оновлення

У парку «Орлятко» в рамках реконструкції очікуються масштабні оновлення

Парк «Орлятко» у Солом'янському районі після реконструкції парк чекають суттєві зміни: там будуть нові доріжки загальною площею понад 3000 кв. м., лави, урни, сучасна вбиральня та будинок садівника. Також встановлять дитячий ігровий комплекс «Морський квартал» та комплекс з інклюзивними елементами, гойдалками і каруселями, пісочним двором «Кораблик». Про це повідомляє замовник реконструкції КО «Київзеленбуд».

На майданчику для занять воркаутом облаштують гумове покриття площею 92 кв. м. Заплановано оновити сцену та збільшити кількість місць для глядачів.

Крім того, в планах на поточний рік висадити близько 600 кущів троянд, створити живу огорожу протяжністю 100 м. п. та влаштувати більше 1,2 га газону. В загальному переліку робіт з реконструкції та благоустрою «Орлятка» на наступний рік запроєктовано влаштувати зону для вигулу собак, зону для гри в шахи, спортивний майданчик з тенісними столами, багатофункціональне спортивне поле, відремонтувати бювет та збудувати будинок садівника. Влаштування системи поливу та нової системи освітлення також заплановано на 2021 рік.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.