Головна  →  Новини  →  12 січня 2021

На виконання вимог постанови КМУ дію карантину із запровадженням посилених протиепідемічних заходів продовжено

На виконання вимог постанови КМУ дію карантину із запровадженням посилених протиепідемічних заходів продовжено

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2» (далі – Постанова) з 19 грудня 2020 року до 28 лютого 2021 року на території України продовжено дію карантину із запровадженням посилених протиепідемічних заходів.

Відповідно до пункту 3 Постанови додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктом 2 цієї постанови, в період з 00 годин 00 хвилин 08 січня 2021 року до 00 годин 00 хвилин 25 січня 2021 року на території України, в тому числі м. Києва, забороняються окремі види діяльності та робота окремих підприємств.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у системі ринкової торгівлі, щодо: заборони діяльності непродовольчих ринків у період з 08.01.2021 до 25.01.2021:

можливості здійснення торгівлі у цей період виключно продуктами харчування на площах ринків, не менш як 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування та товарами, що зазначено у підпункті 4 пункту 3 Постанови.

Також, відповідно до Постанови Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів буде посилено державний нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства і здійсненням протиепідемічних заходів на ринках, у закладах ресторанного господарства, об’єктах торгівлі та побутового обслуговування населення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена