Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

Голова Солом’янської райдержадміністрації привітав юристів району з їхнім професійним святом

Голова Солом’янської райдержадміністрації привітав юристів району з їхнім професійним святом

У приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня юриста. Працівників юридичної галузі району привітав голова райдержадміністрації Максим Луцький.

«Професія юриста має високу повагу в суспільстві. Саме від кваліфікованого юридичного супроводу часто залежить успіх усієї справи. Я глибоко переконаний, що всім вам властиве усвідомлене почуття відповідальності, – звернувся до присутніх та їхніх колег Максим Луцький. – Ви і надалі будете примножувати славні традиції своєї професії, докладати зусиль задля утвердження принципів верховенства права і справедливості. Нехай справа, якій ви присвятили життя, приносить радість та користь людям.

Вірю, що успіх та впевненість у власних рішеннях будуть супроводжувати вас в усіх починаннях. Бажаю вам щастя, здоров’я, життєвих гараздів, невичерпної енергії та людської вдячності».

Також під час урочистостей, голова райдержадміністрації вже традиційно кращим юристам району вручив нагороди та подарунки.

Окрім представників профільних територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та комунальних підприємств, подяки, грамоти, листи вдячності та книги про Солом'янський район отримали також юридичні служби державних підприємств, вищих навчальних закладів, громадської ради та бізнес-центрів району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена